Unibet Promóciós Kódok 2021-ben

Az Unibet fogadóiroda neve minden bizonnyal minden szerencsejátékosnak ismerős.

Verified
MUTASSA UNIBET PROMOCIOS KODDAL > UNI-HU
Bonus & Offers details
20 000 Ft bónuszt + exkluzív ingyenes pörgetések
Expires on: 31-12-2021
Last check: 2 days ago

Unibet Promóciós Kódok

Unibet MagyarországBonus a nabídky (2021)Unibet Promóciós Kóddal
Sportfogadás 20 000 FT MUTASSA A KÓDOT
Kasino 60 000 FT MUTASSA A KÓDOT
Vegas Vedd ki a részed a €50 000-ból MUTASSA A KÓDOT

Hogyan is regisztráljunk az Unibet Promóciós Kóddal?

  • Cikkünk ezen részében az Unibet regisztrációs folyamat lépéseit mutatjuk be röviden, ez által pedig azoknak próbáljuk megkönnyíteni a dolgukat, akik fiókot szeretnének nyitni az oldalon.
  • Habár ez nem kellene nehézséget jelentsen senkinek, mivel a regisztrációs folyamat nagyon egyszerű, és nagyon gyorsan elvégezhető.
  • Az Unibet magyar felhasználói pedig mind e mellett 20.000 Ft-os üdvözlőbónuszhoz juthatnak, ha teljesítik a promóció néhány egyszerű feltételét. 

A regisztrálás legelején egy űrlap fog megjelenni előttünk a képernyőn, amely 3 részből tevődik össze. Az űrlap könnyen átlátható, gyorsan kitölthető részekből áll.

  • Az első résznél a teljes nevünket, a születési dátumunkat, a nemünket és egy általunk használt, érvényes e-mail-címet kell megadnunk. Ugyanitt kiválaszthatjuk, hogy tartunk-e igényt az üdvözlőbónuszra, vagy nem.
  •   Az űrlap második részénél meg kell adnunk a pontos címünket, városunkat/lakóhelyünket, a postai irányítószámunkat, a telefonszámunkat és azt a pénznemet, amelyet használni szeretnénk. Ez után kapunk egy biztonsági kérdést, ami a fiókunk és az adataink biztonságát szolgálja.
  • A harmadik, azaz a legutolsó résznél el kell fogadni az oldal felhasználói feltételeit, valamint az általunk igényelt (ha igényeltük) Unibet bónuszkód feltételeit. Ez után nyilatkoznunk kell, hogy elmúltunk már 18 évesek. 

Az oldal játékkínálata és az ezekkel járó bónuszok, az Unibet bónuszkódok feltételei

Az Unibet sportfogadás, különböző kaszinójátékok és bónuszok terén is bő választékot biztosít felhasználóinak. A legszélesebb kínálatot természetesen a sportfogadási szekció nyújtja, ahol a fogadni szeretők olyan sportok közül válogathatnak, mint a labdarúgás, sakk, esportok, lóversenyek, kutyaversenyek, sznúker, és még sorolhatnánk. Összesen több, mint 50 sport közül válogathatnak az érdeklődők a platform ezen részén.

Ennek ellenére a szerencsejátékok szerelmesei sem panaszkodhatnak, hiszen az Unibet póker és kaszinó szekciói is színes választékot nyújtanak az érdeklődők számára. Itt olyan játékokkal találkozhatunk, mint a bingó, rulett, slot vagy nyerőgépek, a klasszikus két lapos póker, blackjack, valamint különböző táblajátékokkal.
Ilyen bő választék mellett minden bizonnyal megtalálja az összes felhasználó az oldal azon részét, amelyikről azt gondolja, hogy ezt külön számára alakították ki.

Térjünk is át a bónuszokra és a különböző promóciókra.

Az oldal rendszeresen küld ki értesítéseket emailen keresztül a felhasználóknak az éppen aktuális promóciókról vagy a különböző Unibet bónuszkódok megszerzésének feltételeiről. Ezekről természetesen közvetlenül az oldalon is lehet információkat szerezni, ha a jobb oldalon található „Promóciók” gombra kattintunk.

Ezek a promóciók és bónuszok általában minden kategóriát érintenek, a sportfogadástól kezdve egészen a kaszinó, póker és bingó játékokig. 

Az oldal mindig próbálja értesíteni ügyfeleit az éppen aktuális ajánlatokról, az már viszont csak a felhasználókon múlik, hogy mennyire akarnak élni ezekkel a lehetőségekkel.

Hogyan is lehet részt venni a promóciókban és megszerezni a különböző bónuszokat?

Mint ahogy azt korábban említettük, az Unibet bónusz, valamint promóciós ajánlatokkal is bőven rendelkezik. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ezeknek vannak különböző feltételei. Az alapfeltétel az Unibet bónuszkódjainak és promóciós kódjainak természetesen az, hogy Unibet fiókkal kell rendelkeznünk, tehát regisztrálva kell hogy legyünk a platformra.
A következőkben az oldal különböző szekción található egy pár bónusznak és promóciónak a feltételeiről szeretnénk beszélni. Ezen feltételek teljesítése egyáltalán nem igényel különösebb erőfeszítést, de azért még is jobb, ha az ember tisztában van velük, mielőtt belevágna.

Kezdenénk is egy pár sportfogadási bónusz és promóció ismertetésével.

Az első ilyen promóció a nemrég elkezdődött Női kézilabda világbajnoksághoz kötődik. A felhasználók legalább 1500 Ft értékben kell fogadjanak a világbajnokság meccseire. Minden ilyen fogadás után egy sorsjegyet kapnak, amivel esélyük lesz egy szép kis összeget nyerni sorsolás által. Bizonyára mondanunk sem kell, hogy minél több sorsjegy van, annál nagyobb az esély nyerni.

Az Unibet nyereményalapja erre a promócióra 9,6 millió forint. Ez az összeg összesen 60 szerencsés nyertes között kerül szétosztásra, ahol fejenként 160.000 Ft-os nyeremények várják gazdájukat.
A győztesek kiléte két sorsolás során fog kiderülni. Az első sorsolást 2019. december 9-én, azaz hétfőn tartják. Ezen 40 győztes sorsjegy kerül ki a kalapból. A második sorsolásra egy héttel később, vagyis 2019. december 16-án kerül sor, ahol 20 győztes sorsjegy kerül elő.
Ezen promóció 2019. november 28. és 2019. december 15. között érvényes. 

Egyfajta bónuszként, egy pár meccset élőben is tudnak követni a felhasználók, ha belépnek fiókjukba az  Unibet TV-n keresztül. 

A második promóció, amit megemlítenénk szintén a kézilabdához köthető. Ez viszont nem a hölgyeket, hanem a férfi Bajnokok-ligájában érdekelt csapatokat érinti. A promóció lényege abból áll, hogy 3500 Ft értékben, vagy annál magasabb összegben kell fogadni valamelyik Bajnokok-ligája meccsre, ami legalább 1.40-es szorzóval rendelkezik. Ezt követően 2000 Ft értékű élő fogadáshoz jutnak a felhasználók, amit valamelyik kézilabda meccs során értékesíthetnek.
Fontos megjegyezni, hogy nem szükséges előzetesen feliratkozni a promócióra, de az összeg csak a megtett szelvény eseményének/eseményeinek végeztével íródik jóvá a felhasználó számláján.

Jöjjenek is a kaszinó játékokat érintő bónuszok és promóciók.

Mint, ahogy azt korábban említettük, az Unibet kaszinó részlege is elég szép kínálatot tár bónuszok és promóciók terén is a felhasználók elé.

Az első ilyen promóció neve, amiről szót ejtenénk az a Szerencsés csütörtök. Ahogy a név is utal rá, ez a promóció csütörtökönként lép érvénybe. A játékosok egy 25%.os bónuszt kapnak, ha feltöltik a számlájukat legalább 3000 Ft értékben. Ez a bónusz legfeljebb 10 ezer forint értékig terjedhet. Azok a játékosok, aki igényt tartanak a bónuszra el kell fogadják azt.

A második promóció a Különleges készpénzkártyák nevet viseli. A játék inkább a Blackjack játék szerelmeseinek kedvez, hiszen arra a játékra alapszik. A játszma során különleges kártyákat lehet nyerni. A játék szombati és vasárnapi napokon zajlik 19:00 és 22:59 között. A megnyerhető készpénz kártyák háromfélék: Arany, ezüst és bronz. Legalább 3 egyforma lapot kell kigyűjtenie egy játékosnak ezek közül ahhoz, hogy nyerhessen. Értelemszerűen a legértékesebb kártyák az aranyak. Ezek €250-t hoznak, ezt követően jönnek az ezüst lapok, amik €50-t jelentenek, majd a bronzok, amik €25-t jelentenek. 

A promóciónak persze vannak különböző feltételei és érdemes tudnivalói is persze, amiről jó, ha tud az ember. Az első ilyen tudnivaló az, hogy nem kell feliratkozni a promócióra. Az Unibet iroda teljesen véletlenszerűen helyezi el a játékasztaloknál a különböző típusú kártyákat. Egy játékosnak legalább három egyforma színű lappal kell rendelkeznie az említettek közül, ahhoz, hogy nyerhessen. Egy játékos összegyűjtheti mindhárom kártyatípust.

Ezek €325-t hozhat a zsebébe.

A nyertesek a promóció lezárását követő 72 órában megkapják nyereményüket.
Azok a játékosok, akik visszaélnek kártyalapjaikkal,elveszthetik az összes addig megszerzett kártyájukat, valamint az Unibet fiókjukat, és az addig rendelkezésre bocsájtott különböző Unibet bónuszkódjaikat. A promócióra az oldal általános felhasználói feltételei is érvényesek.

Említsük meg a póker promóciókat és bónuszokat is.

A póker mai napig az egyik legismertebb kártyajáték világszerte. Ezért talán nem is lepünk meg senkit azzal, hogyha azt mondjuk, hogy az Unibet póker részlege rendkívül közkedvelt és felkapott az oldal ügyfeleinek körében is. Talán ezért is gondoskodik az Unibet arról, hogy folyamatosan legyenek olyan promóciók, amik ezt a szekcióját is érintik a platformnak. Érdemes lehet megemlíteni, hogy az oldal a Texas Hold’ EM pókert, azaz a közismert kétlapos pókert részesíti előnyben a felületén. Véleményünk szerint nem kell leírnunk a játék szabályait, valamint a játék menetét, mivel bizonyára ismerős a játék mindenki számára. 

Inkább a póker játékokkal együtt járó legaktuálisabb promóciókat ismertetnénk röviden, valamint ezek feltételeit, mivel nem árt, ha az ember tisztában van ezekkel a dolgokkal.

Az egyik ilyen promóció különböző küldetések teljesítésével áll kapcsolatba. Azok a játékosok, akik teljesítik a pókerjátékokban szereplő küldetéseket, vagy küldetések egyikét, jegyeket szerezhetnek €1000 és €3000 versenyekre, amiket az Unibet szervez. Egy játékos minél több küldetést teljesít, annál értékesebb nyereményeket szerezhet. 

Úgy gondoljuk ezt az egy promóciót elég volt megemlíteni, ahhoz hogy mindenki rájöjjön mikkel várja őt a platform a póker szekció résznél. Persze, ezen kívül még sok más promócióval is találkozhatunk, de most, ahogy mondani szokás, inkább nem lőnénk le a poént ezekről. 

Banki műveletek lebonyolítása

Minden bizonnyal minden szerencsejátékosnak fontos, ha már regisztrált egy fogadóiroda oldalára, hogy könnyen és egyszerűen lebonyolíthassa a banki tranzakciókat. Nos, mi úgy gondoljuk, hogy az Unibet ezen a téren is kitett magáért. Az Unibet befizetés és kifizetési folyamatai is könnyen, több módon valósulhatnak meg, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb eszközt. 

Számlák feltöltése

A számlák feltöltése az Unibet belépés folyamatoknak fontos részét képezi. A fiókba történő bejelentkezést követően a felhasználók 5 befizetési opció közül válogathatnak. Használhatnak kredit vagy bankkártyát. Ennél a minimális betét 2000 Ft. A második ilyen opció a közvetlen banki átutalás, aminél nincs minimális befizetési összeg. Skrill és Online Banking-nél a minimális befizetési összeg 5000 Ft. Az ötödik ilyen opció a Paysafecard, aminél 2000 Ft a legkisebb befizethető összeg.

Összegek lekérése, kifizetések

Bizonyára minden szerencsejátékos azt várja, hogy nyeremény kerüljön a számlájára. Az Unibet kifizetési folyamata ugyanazzal a folyamattal történik, amivel a befizetési folyamatok mentek végbe. A megnyert összeget a felhasználó az igénylést követő következő 3 napban kapja meg a kiválasztott tranzakciós folyamaton keresztül a számlájára. 

Említsük meg az ügyfélszolgálatot

Az oldal ügyfélszolgálata a hét összes napján az ügyfelek rendelkezésére áll. Minden nap 11:00 és 19:00 között a felhasználók rendelkezésére állnak az Unibet ügyfélszolgálati munkatársai. Jelenleg kétféle opció van, amin keresztül fel lehet venni velük a kapcsolatot: e-mailen keresztül, vagy chaten. Sajnálatos módon az oldalnak még nincs magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálata, viszont amilyen gyorsan fejlődő platformról beszélünk, ezért lehet rá esély, hogy rövidesen ez az opció is az ügyfelek rendelkezésére fog állni. 

Biztonság és a személyes adatok védelme

Az Unibet nem csak a bő kínálatra fektet hangsúlyt hanem az ügyfelek adatainak védelmére és biztonságára is. Erről már a regisztrációs folyamatnál megbizonyosodhatunk, amikor megkapjuk a biztonsági kérdésünket, amire válaszolnunk kell. 

Minden személyes adatot és információt bizalmasan kezelnek, hogy senki se tudjon visszaélni azokkal. Minden évben biztonsági szakértők tesztelik le az oldal biztonsági rendszer hatékonyságát. A platform még egy saját Behatolás-azonosítási rendszert is működtet, annak érdekében, hogy semmilyen támadás, vagy illetéktelen behatolás ne érhesse a felhasználók fiókját. Mi úgy gondoljuk, hogy az oldal minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleik semmilyen nehézségbe ne ütközzenek, amikor igénybe veszik az Unibet fogadóiroda szolgáltatásait.

Az Unibet elérése mobilról

Applikációk mobileszközön

Az Unibet törekszik arra, hogy a felhasználók minél egyszerűbben elérhessék a platformot bárhol is legyenek. Ezért alakította ki a saját mobilalkalmazását. Az applikációt a platform oldaláról lehet letölteni, Android rendszerre. IOS rendszerre jelenleg még nem érhető el. Az applikáció könnyen átlátható és kezelhető struktúrával rendelkezik, így a felhasználók gyorsan megejthetnek esetleg egy sportfogadást, vagy mindenféle probléma nélkül játszhatnak a kaszinó és póker játékokkal.

Az Unibet különböző időközönként az applikációt frissen letöltő felhasználóknak különböző bónuszokat hirdet meg, így könnyen összejöhet számukra egy ingyenes fogadás, vagy akár egy Unibet Promóciós Kód is.

Az Unibet weboldala mobilon

A platform webes oldala bármilyen böngészőről könnyen és gyorsan elérhető, minden amire szükségük van az ügyfeleknek az egy jól működő okostelefon, és egy stabil internetkapcsolat. 

Az oldal struktúrája nagyjából ugyanaz, mintha számítógépről keresnénk rá, annyi a különbség, hogy itt kisebb felbontásban látjuk a felületet, de ugyanazt a tartalmat és minőségi szolgáltatásokat kapjuk, mint asztali gépen, vagy akár laptopon. 

Néhány záró gondolat a platformról

Az Unibet vélemények minden bizonnyal különbözőek a szerencsejátékosok körében. Mi úgy gondoljuk, hogy azok, akik használják, vagy használták már legalább egyszer a platformot már tudják, hogy mire képes, illetve hogy milyen szolgáltatásokat képes nyújtani az oldal. Ezen tapasztalatok alapján pedig biztosan el tudják dönteni, hogy ez-e az az oldal, ami visszaadja azokat az elvárásokat, amiket ők, szerencsejátékosként elvárnak egy ilyen oldaltól.

Azoknak pedig, akik még nem próbálták az oldalt csak annyit tudunk tanácsolni, hogy egy próbát biztos megér, az után pedig biztos el tudják majd dönteni, hogy azt kapják-e ettől az oldaltól, amit szerencsejátékosként elvárnak egy ilyen felülettől.  

Hiányosságként talán a telefonos ügyfélszolgálatot mondanánk, és a kevés befizetési opciót, de minden bizonnyal ezek olyan dolgok, amik nagyon hamar korrigálhatóak, fejleszthetőek. Talán ezek azok a tényezők, amiket néhány felhasználó is hiányolhat.

Akárhogy is egy relatíve fiatal oldalról van szó, amelyik nem olyan rég vált ismertté Magyarországon. Mi úgy gondoljuk, hogy az oldal szépen fejlődik, és már most igazi színvonalat képvisel a bukméker irodák között hazánkban, valamint világszerte egyaránt.

3 alternatív megoldás az Unibeten kívül

Megvan rá az esély, hogy az oldal nem nyeri el minden szerencsejátékos tetszését. Nos, a következőben nekik szeretnénk bemutatni 3 hasonló, ám mégis picivel különböző szolgáltatású bukméker irodát. Talán ezek közül ők is megtalálják az egyiknél azt, amelyikről azt gondolják, hogy ez direkt nekik lett kitalálva.

Az első oldal, amiről beszélnénk a Betclick fogadóiroda.

Az oldal a sportfogadásokra, kaszinó- illetve pókerjátékokra alapszik. Itt is persze több promócióval találkozhatnak az érdeklődők. Az egyik ilyen promóció minden meghívott ismerős után 1500 Ft-ot jelent annak, aki meghívta az adott személy. Természetesen ez az összeg csak akkor íródik jóvá a számlán, ha a meghívott személy is megnyitotta a saját fiókját, azaz regisztrált az oldalra.

bet365 APPMásodikként a Bet365 oldalát említenénk meg.

Minden bizonnyal a szerencsejátékok szerelmesei találkoztak már a Bet365 oldal nevével. Ami újdonságként emelhető ki az előzőekhez képest azt a napi rendszerességgel posztolt cikkek képviselik. Ezek a cikkek sportolókról, sportcsapatokról, valamint a legaktuálisabb sporteseményekről szólnak.
Bevalljuk őszintén, nem igazán találkoztunk más fogadóirodánál ilyen szolgáltatással, de ebből is látszik, hogy az oldal mindent megtesz annak érdekében, hogy a felhasználók a legmagasabb szintű felhasználói élményt kaphassák.

Harmadikként az William Hill oldalát emelnénk ki.

A relatíve fiatal, de annál ismertebb, orosz székhellyel rendelkező bukméker iroda hatalmas kínálatot tár sportesemények, kaszinó és póker játékok, valamint tombolák terén is az érdeklődők elé. Érdemes lehet megemlíteni, hogy nem mindegyik fogadóirodánál örvendenek ilyen nagy népszerűségnek a tombola játékok, mint itt. E mellett persze számos promócióval és bónusszal is kedveskedik az oldal ügyfeleinek. Minden bizonnyal megéri legalább egyszer kipróbálni ezt a felületet is.