Betclic Promóciós Kód 2023: Kaszinó 100%-os befizetési bónusz

Aki érdeklődik a sportfogadás és online kaszinók világa iránt, bizonyosan örömmel hallja majd azt is, hogy a Betlclic a -as évben is számos Betclic promóciós kód és ajánlat listával állt elő – ennek megsegítésére szerettem volna most nem csak, hogy összegyűjteni ezeket az olvasóknak, hanem megosztani azt is, nekem milyen tapasztalataim voltak ezekkel kapcsolatban.

Verified
Show promo code Betclic promóciós kód >>
Top Features
 • Sportfogadás: üdvözlő bónusz akár 20 000 Ft-ig, mellyel akár meg is duplázhatjuk nyereményünket
 • Kaszinó: 100%-os befizetési bónusz akár 150 ezer Ft-ig
 • Multi+ bónusz: extra százalékok minden kombinált, 5-nél több elemet tartalmazó fogadás után
Expires on: 31-12-2023
Last check: 2 days ago

Betclic Promóciós Kód

Betclic MagyarországBonus a nabídky ()Betclic promóciós kód
Sportfogadás 20 000 FT Betclic promóciós kód >>
Unibet Streak 100%-os befizetési bónusz akár 150 ezer Ft-ig Betclic promóciós kód >>
Vegas Vedd ki a részed a €12 000-ból Betclic promóciós kód >>

A legfontosabb bónuszok a Betclic oldalán

 1. Sportfogadás: üdvözlő bónusz akár 20 000 Ft-ig, mellyel akár meg is duplázhatjuk nyereményünket
 2. Kaszinó: 100%-os befizetési bónusz akár 150 ezer Ft-ig
 3. Multi+ bónusz: extra százalékok minden kombinált, 5-nél több elemet tartalmazó fogadás után

Az aktuális, illetve a mindig elérhető bónuszokat (legyen az üdvözlő ajánlat vagy már regisztrált tagoknak elérhető bónusz), mindig megtalálhatjuk a főoldalon a Promóciók fül alatt – itt pedig a szabályokról is részletesebben is olvashatunk.

Hogyan regisztráljunk a betclic oldalán a promóciós kód segítségével?

 1. A betclic magyar platformjára belépbe könnyedén megtalálhatjuk a jobb felső sarokban a ’Regisztrálj most’ fülecskét – erre kattintsunk rá.
 2. Itt először adjuk meg személyes adatainkat, mint pl. név, elérhetőségek, lakcím, telefonszám és születési idő. Figyeljünk arra, hogy pontosan adjuk meg adatainkat, ugyanis ahogy azt szinte minden sportfogadási oldalon megszokhattuk már korábban, itt is igazolnunk kell majd személyazonosságunkat hivatalos okiratok segítségével.
 3. A regisztrációs ablak alján láthatjuk a Barátajánló program és promóciós kód gombot. Ha erre kattintunk, nem csak, hogy meg tudjuk adni barátunk felhasználó nevét, ha valaki ajánlotta nekünk az oldalt, de itt tudjuk megadni a promóciós kódot, amivel igénybe vehetjük az üdvözlő ajánlatot – ez az, ami szerintem a legtöbb embert érdekli.
 4. Miután elkészült a fiókunk, már indulhatunk is a befizetés részre, hogy feltölthessük számlánkat. (Erről a Ki- és Befizetés szekcióban még részletesebben olvashattok).
 5. A befizetés során megszerezhetjük az üdvözlő ajánlatot, majd már indulhat is a fogadás!

Bónusz kódok és ajánlatok a Betclic sportfogadási oldalon

A sportfogadási üdvözlőbónusz – Freebet

Újonnan regisztrált játékosoknak természetesen üdvözlőbónusz is jár a betclic belépés után. A Freebet bónusszal ugyanis akár 20 000 Ft-os értékben duplázhatjuk meg első fogadásunkat, mely ráadásul azonnal kivehető nyereménynek is számít ebben az esetben.

A kaszinó üdvözlőbónusz

Nem csak az új sportfogadókat várják az üdvözlő bónuszok a betclic magyar oldalán: a promóciós kódok az online kaszinónál is érvényes ajánlatokat rejtenek. Itt akár 150 000 Ft-os értékben juthatunk befizetési bónuszhoz, ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a betclic regisztráció után tegyük meg első befizetésünket, és igényeljük a befizetési bónuszt. A 150 ezres limitig ez az első befizetés 100%-os bónuszt jelent.

Multi+ bónusz

A Multi+ a betclic magyar platformjának egyik legérdekesebb bónusza véleményem szerint – ennek kihasználásával ugyanis az 5-nél több fogadást tartalmazó, kombinált fogadások esetén alapnyereményünk mellett extra százalékos bónuszt kaphatunk, melyek a fogadások számával ráadásul folyamatosan növekednek. Így 5-ös fogadásnál extra 5%-ot élvezhetünk, de pl. 8-as fogadásánál ez már extra 20%-ra kúszik fel a nyereményeinkben.

Gyakran Ismételt Kérdések a Betclic-kel kapcsolatban

Van Cash out funkció a betclicnél?

Van bizony, a sportfogadók körében egyre népszerűbb cash out itt is elérhető. Ennek keretében a fogadásunkat hamarabb is befejezhetjük, mint hogy maga a mérkőzés véget érne, ezzel garantálva profitunkat vagy minimalizálva veszteségünket – összességében nagyobb kontrollt kapva a fogadásaink felett.

Elérhető magyar felület a betclic oldalán?

Igen, nem csak, hogy mindenhez hozzáférhetünk magyar nyelven, legyen szó akár a sportfogadásról, akár a kaszinó vagy póker funkciókról, de magyar nyelvű ügyfélszolgálat is elérhető. Így probléma esetén sem kell bajlódnunk azzal, hogy angolul próbáljuk lekommunikálni, hogy mi is a baj.

Legális a betclic használata?

Igen, a Máltán bejelentett cég használata Magyarországról is legális, hiszen minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Van telefonos alkalmazása a fogadóirodának?

Sajnos jelenleg még nem érhető el a telefonos alkalmazás a betclicnél, de ez remélhetőleg még fog változni a jövőben. A jó hír az, hogy az oldalt ettől függetlenül meg tudjuk nyitni mobilkészülékünkről vagy tabletről is, ugyanis a mobilbarát verzió elérhető a böngészőnkből, így ezeken az eszközökön is ugyanúgy élvezetjük a sportfogadás világát.

Mit tudok tenni, ha valamilyen panaszom van? Milyen az ügyfélszolgálat?

Ahogy említettem a fentebbi kérdésnél is, a magyar felhasználók számára nagy segítség lehet a magyar nyelvű ügyfélszolgálat. Tapasztalatom szerint az ügyfélszolgálat munkatársai mindig gyorsan, segítőkészen és precízen állnak hozzá a probléma megoldásához, így ezzel panaszom sosem akadt. Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a magyar nyelvű élő chat szolgáltatás sajnos nem 0-24-ben elérhető, hanem csak reggel 11 órától este 8-ig van online – így ha az este folyamán lép fel problémánk, azt csak emailen vagy másnap a chaten tudjuk magyarul elintézni.

Vannak-e élő fogadások a betclic magyar platformján?

Igen, ezek a betclicnél is elérhetők minden felhasználó számára: a főoldalon az Élőben fülre kattintva könnyedén láthatjuk, hogy jelenleg mely meccsek, mérkőzések azok, amelyekre élőben fogadhatunk, azaz a meccs megkezdése után is rakhatunk meg téteket. Ezek a fogadások külön izgalmat biztosítanak, hiszen folyamatosan változnak a szorzók és a lehetőségek a helyzetek alakulásával.

Hogyan tudok befizetni a számlámra?

A betclicre viszonylag egyszerűen és gyorsan lehet befizetni a számlánkra kisebb-nagyobb összegeket. Szerintem a legegyszerűbb egy Visa vagy Mastercard bank- vagy hitelkártya használata, ezzel ugyanis néhány másodperc alatt fel tudjuk tölteni számlánkat, de elérhető még a banki utalás funkció, illetve az elektronikus pénztárcák lehetősége is.

A sportfogadás mellett elérhető más online szerencsejáték is?

Bizony, nem csak sportra tudunk fogadni az oldalon, hanem szinte minden online szerencsejátékot ki tudunk próbálni, legyen szó kaszinóról, pörgetős játékokról, asztali játékokról, pókerről vagy jackpotokról. Az élő kaszinó is elérhető, amellyel valós időben, élő osztókkal tudunk játszani akár otthonról is.

A betclic magyar platformja

Milyen sportokra lehet fogadni a betclicen?

Őszinte leszek, azért a betclic sportfogadói felülete nem a legnagyobb a hazai piacon – de az is igaz, hogy minden jelentős sportággal és ligával foglalkoznak, a szűkösebb felhozatal pedig sok esetben azt biztosítja, hogy versenyképes szorzókkal tudnak dolgozni.

A foci, a tenisz, a kosárlabda, és a jégkorong élvezi a legkiemeltebb szerepet az oldalon, hiszen ezeknek rögtön a főoldalon külön fülük van, ahol elérhetők a ligák listája. A többi sport, mint pl. a kézilabda, a röplabda, az amerikai foci, a rögbi, a kerékpár, golf vagy UFC az Egyéb sportok kategóriában érhetők el – de sport mellett még olyan speciális dolgokra is fogadhatunk, mint hogy pl. kit fognak megválasztani a következő pápának. A felhozatal egyértelműen változatos, még akkor is, ha nem a legszélesebb körű a magyar piacon.

Aki pedig szeret az aktuális, éppen élő zajló meccsekre szavazni, annak is ajánlom a betclic magyar platformját, ugyanis élő fogadás is elérhető az oldalon. A Sportok fül mellet találhatjuk meg rögtön az Élőben gombra kattintva, hogy éppen jelenleg mikre lehet fogadni az oldalon.

Milyen játékok vannak az online kaszinóban?

Ahogy már említettem a betclic belépés nem csak sportfogadáshoz biztosít hozzáférést, hanem a klasszikus online kaszinó, nyerőgépek és póker világához is. Az élő kaszinó mellett a kaszinó részlegben a legtöbb klasszikus jackpot, nyerőgépes vagy asztali játék megtalálható, és izgalmas időtöltést kínál minden érdeklődőnek. Nekem külön örömömre szolgált, hogy az olyan általam legjobban kedvelt játékok mint a Stacks O’ Gold és a Starburst is elérhető.

Aki pókerezni szeretne az oldalon, az is van természetesen, ehhez külön pókeralkalmazást tudunk letölteni. Az alkalmazás letöltése egyszerű és mindenki számára könnyen követhető, maga a felület pedig intuitív és felhasználóbarát élményt biztosít.

Betclic-es tapasztalataim, felhasználói élményem

Én egyértelműen a versenyképes szorzók miatt kezdtem el használni a betclic oldalát, hiszen a legtöbb sportág, amire általában fogadni szoktam, nem csak, hogy széles lehetőségek körével érhető el az oldalon, de még az oddsok szempontjából is mindig remek lehetőséget biztosít.

Magát a felületet is kedvelem, mert letisztult és átlátható, akár kezdő fogadók számára is megfelelő lehet, ugyanis egyszerű és érthető módon vannak leírva nem csak a fogadási opciók, de a szükséges feltételek teljesítése is. Így azok számára sem okoz problémát, akik nem ismerősek még a fogadás világában, és az egyszerű szöveg segít abban, hogy elkerülhessük a félreértéseket.

Külön szeretném megemlíteni még az oldal két másik funkcióját is, ami nekem a legjobban tetszett a használat során. Az egyik ilyen a Boost szorzónövelő funkció, amellyel az elérhető szorzókat tudom egy kicsit felturbózni a fogadások előtt.

Ez természetesen nem mindig elérhető, de érdemes figyelni, mert remek extrát tud biztosítani a felhasználók számára. Ennek eléréséhez a kis sárga rakétát kell figyelni a szorzóknál – ezek egyébként a meccs előtt 2 órával szoktak elérhetővé válni, így is fokozva az izgalmakat és az érdeklődést.

A másik számomra nagyon pozitív és izgalmas funkció az élő fogadás volt, mellyel nem csak a mérkőzés előtt tudom megtenni a tétjeimet, hanem akár a mérkőzés közepén is. Így a meccsnézés alatt nem csak azzal tudom magam szórakoztatni, hogy éppen a játékosok milyen helyzeteket alakítanak ki vagy éppen milyen gyönyörű gólt rúgtak, lőttek, vagy pontot dobtak, hanem azzal is, hogy folyamatosan figyelhetem a szorzók alakulását, és a fogadások változását.

Az élő fogadás viszonylag széles palettával várja az érdeklődőket az oldalon – a funkciót a főoldalról könnyen elérhetjük, csak kattintsunk az Élőben fülre a Sportok mellett, és már rögtön láthatjuk is, hogy éppen mik érhetők el élő fogadásra.

Ügyfélszolgálat

Ahogy már a kérdéseknél is említettem, a Betclic magyar platformjának egyik nagy előnye, hogy magyar nyelvű ügyfélszolgálattal is rendelkezik, így nem kell azoknak sem félnie, akik nem olyan biztosak idegennyelvű tudásukban.

Az ügyfélszolgálat tapasztalatom szerint pontos és segítőkész, a munkatársakat pedig nem csak emailben lehet elérni, hanem élő chat szolgáltatás segítségével is.

Ez az élő chat tényleg nagyon jó funkció, hiszen gyorsan és effektíven lehet megoldani a problémákat. Az egyetlen bajom ezzel, hogy magyarul ez csak reggel 11 óra és este 8 óra között érhető el, így aki nem ebben az időintervallumban szeretné keresni az ügyfélszolgálat képviselőit, annak lehet, hogy egy kicsit tovább kell várakoznia.

Felhasználó visszajelzések

Hogy más objektív véleményt is közöljek és ne csak az én személyes gondolataim alapján hozzátok meg a döntéseteket, itt van másik két felhasználó véleménye is az oldalról.

„Növelhetnék az elérhető sportok számát de ezt leszámítva az oldal még mindig az egyik legjobb Magyarországon. A legtöbbször itt találom meg a legjobb szorzókat így általában ezt használom fogadásra.”

„A betclic az egyik legjobb fogadó oldal az országban, mert sokkal magasabb oddsokat ad, mint mások. A kaszinót nem nagyon használom, de sportfogadásra nagyon jó.”

Fizetési lehetőségek

Mind a befizetés, mint a kifizetés hasonlóan történik, mint a legtöbb nagyhírű online sportfogadási irodánál. Számlánkat könnyedén feltölthetjük Visa vagy Mastercard kártyánk segítségével, de aki a banki utalást preferálná, az is elérhető az oldalon, bár ez nyilván egy lassabb és időigényesebb folyamat, és nagyban múlik azon is, hogy a saját bankunk mennyire gyorsan végzi el az utalásokat. A betclic platformja engedi ezen felül még az elektronikus pénztárcák, mint például a Moneybookers, használatát is, mellyel könnyedén tudjuk pénzünket mozgatni a számlára és számláról – így aki használ ilyen típusú szolgáltatásokat, az mindenképpen csekkolja le, mit tud ajánlani a betclic.

A betclic elérése telefonról – a telefonos alkalmazás hiánya

Egyértelmű problémája a betclicnek, hogy jelenleg nem érhető el telefonos alkalmazás. Ma, amikor már lassan nincs olyan szolgáltatás az életünkben, aminek ne lenne appja, ez lemaradást jelent a betclicnél – főleg, hogy van olyan versenytársa, ami fel tud mutatni jól működő alkalmazásokat.

Ettől függetlenül azonban a betclic elérhető telefonon, szimplán csak írjuk be a böngészőnkbe az oldal nevét, és már meg is tudjuk nyitni a honlapot. A telefonkészülékeken és tableteken rögtön a mobilbarát verzióval fogunk találkozni, így teljes mértékben és könnyedséggel tudjuk használni az összes funkciót, melyek közül mindegyik ugyanúgy elérhető telefonon, mint ahogy asztali gépünkön és laptopunkon is.

A betclic magyar platformjának előnyei és hátrányai – röviden, tömören

ElőnyökHátrányok
 • kompetitív szorzók, széles sportfelhozatal
 • a telefonos alkalmazás hiánya: bár böngészőből megnyitható, de app jelenleg nincsen
 • nem csak sportfogadás: elérhető kaszinó, élő kaszinó, nyerőgépes és asztali játékok, és póker is
 • kevesebb sport érhető el, mint néhány hasonló kaliberű versenytársnál
 • a teljes felület magyar nyelvű, az ügyfélszolgálat is elérhető magyar nyelven
 • a magyar ügyfélszolgálat nem 0-24-ben érhető el
 • a felület letisztult és érthető: kezdőknek is előnyös lehet

 

Betclic Mayar: Csak ajánlani tudnom – végső véleményem a betclic magyar szolgáltatásáról

Összességében el tudom mondani, hogy a betclic magyar platformja teljes mértékben biztosítja azt a felhasználóknak, amit egy jól felszerelt, jól megalkotott online sportfogadási irodának biztosítania kell. A sportágak néhol szűkös felhozatalát enyhíti az, hogy sok esetben a legversenyképesebb szorzókkal dolgozik a piacon.

Rengeteg bónusz is érhető el, nyereményeinket pedig könnyedén növelni tudjuk olyan funkciók használatával, mint a Boost vagy a Multi+ szolgáltatások, melyek egyértelműen ki tudják emelni a betclicet más Magyarországon elérhető online fogadóirodák közül. Végső véleményem ezért nem is lehetne más, csak ez: csak ajánlani tudom, nem hiába választom én magam is ezt az oldalt fogadásaim megtételéhez.

Unibet Promocios Code 

Betclic Promóciós Kód